Montage

Wij zijn voornamelijk bekend van de verhuur van aluminium en stalen steigers (metsel & renovatie), bouwliften, beton- en schoorstempels en bouwhekken, maar wij kunnen ook  voor u de montage en demontage hiervan verzorgen. Indien u zelf geen tijd of kennis heeft om een steiger, een bouwlift of de bouwhekken  te monteren/demonteren dan nemen wij graag deze zorg voor u uit handen.

Montage/demontage steigers

Wij willen graag voor u de montage/demontage van de verschillende soorten steigers verzorgen. Of het nu een aluminium rolsteiger, renovatie steiger, metsel steiger, trappentoren of een steiger is dat geheel ingepakt moet worden in de folie of in de steigernetten, wij doen het graag voor u.

Montage/demontage bouwliften

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zorgen voor de montage en demontage, keuringen en het onderhoud van onze bouwliften, personenliften en ladderliften.

Montage/demontage bouwhekken

De bouwhekken worden geplaatst in kunststof blokken en onderling door gekoppeld met zware beugels. Met onze bouwhekservice verhuren en monteren wij een complete bouwafrastering op al uw projecten. Omdat onze eigen monteurs de bouwhekken plaatsen en weghalen, blijven er nooit meer losse onderdelen achter op locatie.

Neem contact op

Wilt u gebruik maken van onze montage/demontage service dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op voor onze scherpe montage/demontage tarieven of stuur ons een e-mail met uw wensen zodat wij u geheel vrijblijvend een passende (scherpe) offerte kunnen maken.

Sikkel 5
3274 KK Heinenoord
0186 - 60 09 77